Prova online
profile

Gant GA4100

Tillbaka
Gant GA4100 Pris : 777 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter en elegant och modern glasögonbåge som passar din personlighet, då är Gant GA4100 ett perfekt val för dig. Denna båge har en kattig form som ger dig ett feminint och självsäkert uttryck. Bågen är tillverkad av högkvalitativt material som är lätt och bekvämt att bära.
När du beställer Gant GA4100 får du också ett snyggt fodral och en putsduk som skyddar dina glasögon från repor och smuts. Beställ din Gant GA4100 idag och upplev skillnaden. Du kommer inte att ångra dig!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Gant
A - Linsbredd 49 mm
B - Linshöjd 34 mm
C - Bågbredd 129 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 777 SEK