Prova online
profile

Diesel DL5319 001

Tillbaka
Diesel DL5319 001 Pris : 775 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par snygga och bekväma glasögonbågar, så har du hittat dem! Diesel DL5319 001 är en plastbåge med flexfjädring som anpassar sig efter din ansiktsform. Den har en klassisk svart färg som passar till alla stilar och tillfällen. Dessutom får du en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer dessa bågar. Skynda dig att beställa innan de tar slut, för dessa bågar är populära! Du kommer inte att ångra dig, för Diesel DL5319 001 black är ett par glasögonbågar som ger dig både stil och komfort!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Diesel
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 41 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 775 SEK