Prova online
profile

GUESS GU2784 052

Tillbaka
GUESS GU2784 052 Pris : 780 SEK Låna hem

Detaljer

Om du vill ha en glasögonbåge som är både elegant och trendig, så är GUESS GU2784 052 ett perfekt val för dig! Den har en vacker demi amber-färg som passar alla hudtoner och en cateye-form som ger dig ett sofistikerat utseende. Den är också lätt och bekväm att bära, så du kan njuta av din syn hela dagen. Och det bästa av allt, du får en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer den här bågen! Skynda dig att beställa den nu, för den här bågen kommer att göra dig glad varje gång du sätter på dig den!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • GUESS
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 131 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 780 SEK