Prova online
profile

GUESS GU2760 010

Tillbaka
GUESS GU2760 010 Pris : 850 SEK Låna hem

Detaljer

Om du vill ha en glasögonbåge som är både snygg och bekväm, så är GUESS GU2760 010 ett perfekt val för dig! Den här bågen har en lila färg som ger ett lekfullt och feminint uttryck. Den har också en pilotform som passar de flesta ansiktsformer och ger ett modernt och elegant intryck. Bågen är gjord av metall, vilket gör den lätt och hållbar. Dessutom har den silikon näskuddar som anpassar sig efter din näsa och ger en skön känsla. Bågen har också flexfjädring, vilket gör att den sitter bra på ditt huvud och inte glider ner. GUESS GU2760 010 är en båge som passar för dam och som utstrålar stil och självförtroende. Som en extra bonus får du en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer den här bågen. Så vad väntar du på? Beställ din GUESS GU2760 010 idag och njut av din nya look!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • GUESS
A - Linsbredd 57 mm
B - Linshöjd 50 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 15 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 850 SEK