Prova online
profile

Montana Eyewear MA54C

Tillbaka
Montana Eyewear MA54C Pris : 740 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par glasögonbågar som är moderna, bekväma och hållbara, då är Montana Eyewear MA54C ett perfekt val för dig. Dessa bågar är tillverkade av högkvalitativ plast som är lätt och tålig. De har en grå färg som passar till alla stilar och tillfällen. Dessutom får du en fodral och en putsduk på köpet när du beställer dessa bågar, så att du kan skydda och rengöra dem enkelt. Beställ Montana Eyewear MA54C idag och njut av ett nytt utseende som förhöjer din personlighet och ditt självförtroende.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Montana Eyewear
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 15 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 740 SEK