Prova online
profile

JOOLY VEL23

Tillbaka
JOOLY VEL23 Pris : 780 SEK Låna hem

Detaljer

Söker du efter ett par bågar som är både feminina och moderna? Då är JOOLY VER23 det perfekta valet för dig.
Dessa bågar är tillverkade av högkvalitativ acetat som ger dem en lätt och bekväm passform. Bågtypen är en klassisk rektangulär form som passar de flesta ansiktsformer och ger ett professionellt och elegant utseende.
Färgen är en härlig blandning av rosa och lila nyanser som ger ett lekfullt och fräscht intryck. Dessa bågar är designade för kvinnor som vill uttrycka sin personlighet och stil med ett par trendiga och sofistikerade glasögon. Oavsett om du behöver dem för arbete, fritid eller fest, kommer dessa bågar att göra dig till centrum för uppmärksamheten.
Beställ dina JOOLY VER23 Pink Mix idag och få ett gratis fodral och putsduk med i köpet. Du kommer inte att ångra dig!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • JOOLY
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 138 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 780 SEK