Prova online
profile

Kubik 5056 C1

Tillbaka
Kubik 5056 C1 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Exklusiva glasögon med moderiktig design, möt Kubik glasögon! Det här är en modell som har ett intressant mönster som kan matcha en snygg handväska och dina senaste designskor på ett perfekt sätt. Färgerna är tillbakalutade men när du kikar närmre på bågen så ser du att det händer saker.

Utöver att mönster som kan få oss att kalla Kubik 5056 för ormskinnsglasögon så har skalmarna en liten designdetalj med stansat mönster på varje sida. Detta gör att Kubik 5056 känns unika och mycket personliga.

Ett av Kubiks mål är ju att erbjuda dig glasögondesign som du kan uttrycka din personlighet med. Detta är ett gott exempel på hur de gör detta. Glasögonbågen är lättviktigt och bekväm med inbyggda näskuddar. Du glömmer bort att du har de på dig men andra lägger genast märke till det!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Kubik
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 42 mm
C - Bågbredd 136 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK