Prova online
profile

Underground JUN8143 05

Tillbaka
Underground JUN8143 05 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Med en cherry röd ram runt glasen och sedan skalmar i diskret grå så får du ett par glasögon med stil som inte går ur tiden! Underground JUN8143 05 passar både för henne och honom. Den ovala formen på glasögonen är populär och passar med många ansiktsformer.

Då dessa glasögonbågar från Underground är gjorda av acetat så är de lättviktiga på ett helt naturligt sätt. Dessutom är designen gjord för att bågarna ska kännas bekväma. Notera att skalmen har en intressant form som både är till för komfort och för att se bra ut.

Näskuddarna är inbyggda i bågen och du får en extra bekväm spets på skalmen som ligger mjukt bakom dina öron. Det här är ett bra val för dig som vill ha snygga glasögon med varm färg som passar för vardag och fest.

OBS! Observera att vi inte lånar ut själva Clip-On tillsammans med bågen. Men den kommer att levereras när glasögonen är färdiga.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Underground
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 140 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK