Prova online
profile

Ventoe VP1566 C12

Tillbaka
Ventoe VP1566 C12 Pris : 690 SEK

Detaljer

Italiensk design är moderiktig och ofta spännande. Det är precis vad du får med dessa Ventoe glasögonbågar. De har ett spräckligt mönster med gråskala och en fin rund form. Ventoe VP1566 C12 är glasögon för dam med ett unikt formspråk.

Den fina designen på skalmarna är både elegant och lite lekfull. Här blandas inslag av silver med ett mönster i brunt och grått. Silverdelarna har också ett skirt mönster för ytterligare effekt som märks då man kommer lite närmre.

Det här är en båge med inbyggda näskuddar som tack vare acetatmaterialet är både lättviktig och slitstark. Den passar mycket bra för dig som använder glasögon dagligen och som är ute efter bekväm passform.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Ventoe
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 47 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 690 SEK