Prova online
profile

Ventoe VP1566 C13

Tillbaka
Ventoe VP1566 C13 Pris : 690 SEK Låna hem

Detaljer

Ventoe är märket som har efterfrågas i allt större utsträckning tack vare den fina italienska designen och god passform. Ventoe VP1566 C13 har unik design och en delikat rosa färg. Skalmarna har intressanta färgeffekter och missa inte den rundade delen bakom örat!

Den runda formen på glasen får en liten kattform effekt med kanterna längst upp på bågen (se bild). Det gör dessa Ventoe glasögon för dam lite extra intressanta. De är dock tillräckligt tillbakalutade i sin design för att passa bra i vardagen.

Om du är på jakt efter rosa glasögon som känns unika och personliga bör du se närmre på denna modell. Den kan också rekommenderas till dig som vill ha inbyggda näskuddar som en del av bågen.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Ventoe
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 46 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 690 SEK