Prova online
profile

Ventoe VP1571 02

Tillbaka
Ventoe VP1571 02 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Det här är snygga glasögon för henne med klassisk italiensk look. För dig som vill ha bruna glasögonbågar av metall kan Ventoe VP1571 01 vara bästa valet. Den här modellen är delvis båg-lös då du enbart har stilrena skalmar som fäster vid sidan av glasen.

Mellan de två glaspartierna finns det också en stilren båge av metall. Den löper samman på ett elegant sätt med de två näskuddarna som går att justera. Notera att materialen är mjuka och fina mot ditt ansikte. Det här är bekväma bågar som du kan använda flitigt utan att ens tänka på att du har glasögonen på dig!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Ventoe
A - Linsbredd 57 mm
B - Linshöjd 41 mm
C - Bågbredd 142 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK