Prova online
profile

Benetton BEO01035

Tillbaka
Benetton  BEO01035 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Skydda dina ögon och framhäv din personlighet med dessa Benetton glasögon! Det här är populära glasögonbågar som passar många olika stilar och personligheter. Benetton leker som vanligt med färger men på ett mycket stilfullt sätt.

Stilfullhet är även ett bra ord för formen på dessa Benetton bågar. De är tillräckligt lugna i sin form för att du ska trivas i Benetton BEO01035 varje dag men också snygga nog att matcha festens outfit perfekt.

Vad gäller kvalitet så tar du ingen risk med detta märke. Benetton glasögon är kända för att vara slitstarka och gjorda i material som du trivs med. För denna modell så är näskuddarna inbyggda vilket är mycket bekvämt.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 56 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK