Prova online
profile

Helly Hansen HH3002 C01

Tillbaka
Helly Hansen HH3002 C01 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Coola, stadiga och riktigt snygga glasögon för barn, möt Helly Hansen glasögon! Det här märket vet hur man skapar barnglasögon som sitter bekvämt och ser bra ut. Helly Hansen HH3002 har ett fint mönster med bärnstensfärg.

Bågen är gjord för att erbjuda slitstarkhet samtidigt som barnet får komfort. Det går att ställa in och justera näskuddarna så att passformen blir perfekt. Så perfekt att barnet kan glömma bort att glasögonen sitter på.

Det lättviktiga acetat-materialet är också gjort för att klara de påfrestningar som är en naturlig del av barnets vardag. Dessutom är det många föräldrar som kan intyga att barnet gillar designen och stilen vilket inte är mindre viktigt!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Helly Hansen
A - Linsbredd 43 mm
B - Linshöjd 33 mm
C - Bågbredd 110 mm
D - Bryggbredd 12 mm
E - Skalmlängd 125 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK