Prova online
profile

Benetton BEO1004 151

Tillbaka
Benetton  BEO1004 151 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Här leker Benetton med färgerna som du kan se i naturen liksom skiftningarna i snittet från ett stycke trä. Benetton BEO1004 151 är snygga glasögonbågar med design som tilltalar många. Om du tycker om de naturnära tonerna och mönstret som skapar liv så är detta ett bra val för dig.

Idag kan vi se att Benetton glasögon står för en tidlös design som fortsatt är mycket populär. Med den här modellen så får du moderiktiga glasögon som är bekväma att använda varje dag. Materialet är lättviktigt men ändå slitstarkt.

Du kan själv justera näskuddarna så att glasögonen sitter precis så som du vill ha dem. Matcha med andra accessoarer som går i samma färgskala eller bryt mot trenden och låt dina Benetton glasögon stå i fokus!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK