Prova online
profile

Benetton BEO1005 151

Tillbaka
Benetton  BEO1005 151 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Benetton glasögon är ofta synonymt en lek med färg men du kanske blir förvånad över att se att detta märke inte bara erbjuder glasögonbågar i skarpa färgskiftningar. Denna modell är tvärtom mjuk i skiftningarna som ger känslan av naturligt trä.

Om du vill ha ljusbruna glasögon med ett elegant mönster ska du beakta Benetton BEO1005 151. Detta är glasögon för dam med en väldigt jordnära och elegant känsla. Stilen är både modern och klassisk så du får glasögon som du kan trivas med så länge som du vill.

Notera att dessa glasögon har näskuddar som du själv justerar för bästa möjliga passform. Dessutom är de väldigt lättviktiga vilket är en stor fördel för dig som alltid har dina glasögon på.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 131 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK