Prova online
profile

Benetton BEO1012 112

Tillbaka
Benetton  BEO1012 112 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Skiftningarna i brunt och bärnsten och den stilrena skalmen har fått många att utnämna dessa Benetton glasögon som sin favorit. Det här är en modell som är enkel att tycka om och den passar väldigt bra i många olika sammanhang.

De naturliga färgerna i Benetton BEO1012 112 är också praktiska eftersom de är lätta att kombinera med kläder och andra accessoarer. Bågens stilrena form är modern och bekväm. Du kan enkelt justera näskuddarna så att bågen sitter perfekt på dig.

Det här är damglasögon med oval form för dig som vill ha något som sitter bra och samtidigt ser bra ut!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 43 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK