Prova online
profile

Skechers SE3294 045 50

Tillbaka
Skechers  SE3294 045 50 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Upptäck bekvämligheten och elegansen med Skechers SE3294 045 50 glasögon. Dessa unisex-glasögon är utformade för att ge dig den perfekta kombinationen av stil och funktion.

Tillverkade med plastbågar och metallskalmar är dessa glasögon både lätta och hållbara. De kommer att vara din pålitliga följeslagare under lång tid.

Skechers SE3294 045 50 glasögon är det perfekta valet för dig som söker bekvämlighet och stil i ett. Oavsett om du är på väg till kontoret, ute på stan eller kopplar av hemma, kommer dessa glasögon att komplettera din look och förbättra din syn.

Ge dina ögon det de förtjänar med Skechers. Beställ dina egna SE3294 045 50 glasögon nu och upplev skillnaden!

Skynda dig att förbättra din syn idag!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Skechers
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 41 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 21 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK