Prova online
profile

Quicksilver QO3640 403M

Tillbaka
Quicksilver QO3640 403M Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Glasögon Quicksilver QO3640/403M är en trendig och stilren glasögonmodell för män. Denna modell har en kraftig och lätt båge i en elegant svart färg, vilket ger ett modernt och sofistikerat utseende. Dessa glasögon är perfekta för att komplettera din outfit och ge dig en stilig och elegant look. Gjord av högkvalitativt material och med ett bekvämt passform, är dessa glasögon både trendiga och praktiska. Bågarna har skalmar med fjädrande gångjärn.

Beställ dina glasögon Quiksilver QO3640/403M idag och ge din look en extra touch av stil och design.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Quicksilver
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK