Prova online
profile

Pepe Jeans PJ3185 C4

Tillbaka
Pepe Jeans PJ3185 C4 Pris : 950 SEK Låna hem

Detaljer

Det här är en av de mest populära glasögonbågarna från Pepe Jeans och det märks då de ofta är slutsålda i internationella butiker online. Men här på RenOptik finner du alltså Pepe Jeans PJ3185 med den coola genomskinliga bågen som har en blåfärgad skalm!

Glasen är rektangulära men med den genomskinliga bågen så är detta inte så markant. Det ger en häftig effekt som förstärker den unika känslan du får med designen. Vi kan se Pepe Jeans motto om kreativitet och självförtroende på ett tydligt sätt i denna glasögonbåge.

Komforten säkras med hjälp av inbyggda näskuddar som inte kräver någon justering. Dessutom är detta lättviktiga glasögonbågar som du inte blir trött av att ha på dig dagen lång. Det här är glasögon som passar bra för dam och herr.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Pepe Jeans
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 136 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 950 SEK