Prova online
profile

Gant GA3150 046 53

Tillbaka
Pris : 677 SEK Låna hem

Detaljer

Gant GA3150 046 53 Glasögonbågar är perfekta för damen som vill ha en stilfull och trendig look. Dessa rektangulära bågar har en flerfärgad design som lägger till en extra touch av elegans till ditt utseende. Med flexfjädringstekniken får du en bekväm och anpassningsbar passform som sitter perfekt på ditt ansikte. Dessutom inkluderas en putsduk och ett fodral när du köper dessa bågar, vilket gör det enkelt att hålla dem rena och skyddade när de inte används. Uppgradera din stil och se fantastisk ut med Gant GA3150 046 53 Glasögonbågar.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Gant
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 677 SEK