Prova online
profile

The Pastels M1151 C1

Tillbaka
Pris : 740 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par bågar som är både trendiga och bekväma, är The Pastels M1151 C1 ett perfekt val. Dessa bågar har en elegant brunsvart mix som passar alla hudtoner och hårfärger, och en feminin form som ger dig ett sofistikerat utseende. Bågarna är gjorda av högkvalitativ plast som är lätt och hållbar, och har flexfjädring som gör dem lätta att ta på och av utan att böja eller skada dem. Dessutom får du ett fodral och en putsduk på köpet när du beställer dessa bågar online. The Pastels M1151 C1 är idealiska för kvinnor som vill ha ett professionellt och elegant utseende med en touch av färg.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 36 mm
C - Bågbredd 131 mm
D - Bryggbredd 14 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 740 SEK