Prova online
profile

marimekko Krista MM1022 653

Tillbaka
Pris : 820 SEK Låna hem

Detaljer

Krista MM1022 653 är ett par eleganta och bekväma glasögonbågar för kvinnor som vill ha en modern och stilren look. Bågarna är gråa och har en rund form som passar de flesta ansiktsformer. De har också flexfjädring som gör dem lätta att ta på och av utan att böja eller skada dem. Bågarna är tillverkade av plast som är hållbart och lättviktigt. Som en bonus får du en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer dessa glasögonbågar. Beställ Krista MM1022 653 idag och ge ditt ansikte ett lyft!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 56 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 141 mm
D - Bryggbredd 13 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 820 SEK