Prova online
profile

HACKETT HEK1156 040

Tillbaka
HACKETT HEK1156 040 Pris : 860 SEK Låna hem

Detaljer

Hackett står för hög kvalitet och moderiktiga glasögon. Det här japanska märket står bakom design som känns precis rätt. Trots att Hackett glasögon ofta har spännande inslag av detaljerad design så är de lätta att kombinera med andra accessoarer och kläder. Hackett HEK1156 erbjuder den kvalitet som vi förväntar oss av japansk design såväl som kreativitet.

Kombinationen av svart båge omkring glasen med en inre ram i rött är smakfullt och något som gör att dessa glasögon känns personliga. Du kan justera näskuddarna för att få bästa möjliga passform och bågen har en mycket lätt vikt vilket är skönt för dig som använder glasögon varje dag.

Den här Hackett bågen passar bra för dam såväl som herr. Den har en rektangulär form som är aningen rundad och därmed ett bra val för många. Om det känns rätt i maggropen när du ser dessa bågar så är de med största sannolikhet ett bra val för dig!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • HACKETT
A - Linsbredd 58 mm
B - Linshöjd 37 mm
C - Bågbredd 142 mm
D - Bryggbredd 14 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 860 SEK