Byt glas i din ramlösbåge

Tillbaka
 Byt glas i din [br] ramlösbåge
Pris : 795 SEK

Detaljer

  • Typ av båge:

 

Sätta glas i egna bågar.

Här finns ett perfekt alternativ för dig som exempelvis fått repade glasögon men som trivs bra med din båge... Läs mer

BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 795 SEK

Recensioner

Datum: 08.11.2021
Ditt namn: Mats Magnusson

Billigt och bra kvalitet men ganska lång leveranstid. Negativt är att ni skickade ut detta mail om att lämna recension mitt i natten, (klockan 00.00). Antar att ni schemalagt mailet till en viss dag och då får man det precis efter dygnsgränsen?

Datum: 08.11.2021
Ditt namn: Linda

Bytte solglas i dotterns bågar och när vi senare var hos ögonläkaren som mätte styrkorna i glasen visade de sig vara på pricken korrekta! Sååå nöjd!!!!!

Datum: 27.10.2021
Ditt namn: Chris S

Att återanvända mina favorit bågar. Underbart!
Bra och enkelt att beställa utan en massa tjafs med leverans enl. plan till ett bra pris. Rekommenderas!

Datum: 26.10.2021
Ditt namn: Inger B Möller

Jätteglad att kunna ha kvar mina fina solglasögon, men nu med progressiva glas. Snabb hantering. Bra resultat. Jag är supernöjd.

Datum: 20.10.2021
Ditt namn: Maria Fryxelius

Trevliga och mycket hjälpsamma och lätta att nå. Snabb och tydlig process. Jag är superglad! Jag fick mina gamla älskade"JÄTTEBIGA"solglasögon bytta i min egen styrka. Har förstått av andra optiker att de var svåra så stora och välvda glas men RenOptik fixade dem åt mig! Så glad! Fantastiskt! Mycket tack!

Läs alla recensioner

Skriv en recension