Lånekorg: 0 bågar
Varukorg: 0 varor
Alltid fraktfritt

Byta glas i din båge med delram

Tillbaka
 Byta glas i din båge med delram
Pris : 499 SEK

Detaljer

  • Typ av båge:

 

Ny utsikt i befintliga glasögonbågar .

För dig som har glasögon med delram är detta alternativet för dig. Genom att du s&a... Läs mer

BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på info@renoptik.se
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa mm. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datoren)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 499 SEK

Recensioner

Datum: 09.08.2018
Ditt namn: Ingrid Loved

Mycket nöjd med att få nya glas till favoritbågar till bra pris. Kommer att beställa igen.

Datum: 27.07.2018
Ditt namn: Lisa

Jag är så otroligt nöjd med renoptik! Har beställt nya glas två gånger nu och blivit supernöjd. Jättebra kundservice och låga priser. Jag rekommenderar verkligen renoptik och beställer aldrig längre från någon annanstans.

Datum: 26.07.2018
Ditt namn: Pia

Har nu fått de glasögon jag beställde och har också haft dessa på mig några dagar. Ska nu svar på de frågor som följde med bågarna:
Jag har hittat en båge som jag vill beställa.
Det är lätt att beställa även om det tar lite tid att läsa igenom instruktionerna, postgången fungerar bra.
Jag är nöjd med bågkvaliteten.
Eftersom jag aldrig skulle köpa ett par glasögon utan att prova dem så letade jag på Google efter nätbutik som hade hemlån (har tidigare haft en annan nätbutik men de hade lagt ner så jag fick börja om)
Jag hade även telefonkontakt flera gånger då jag hade frågor ang sadlar (silikon, pga allergi) och glasets tjocklek. Jag fick den hjälp jag ville ha.
(En liten bit av den ena silikonsadeln ramlade bort precis när jag satte på mig glasögonen första gången men den påverkar inte så jag bryr mig inte om det nu)
Har vid ett tillfälle fått glasögon som tappat ytbehandlingen efter ett tag och skulle något sådant hända hör jag av mig.
Fram tills nu är jag helt nöjd med de glasögon jag köpt genom er!

Datum: 05.06.2018
Ditt namn: Johanna

Fick mina glasögon idag, och jag är SUPER NÖJD! Glasen känns otroligt klara och fina. Det kunde inte bli bättre än så! Kommer absolut använda denna tjänsten igen!

Datum: 20.05.2018
Ditt namn: jesse

superbra på alla sätt.

Läs alla recensioner
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Skriv en recension