profile

Byt glas i din båge med helram

Tillbaka
 Byt glas i din båge med helram
Pris : 560 SEK

Detaljer

  • Typ av båge:

 

Ny synskärpa i gammal inramning.

För dig som har glasögon med helram är detta alternativet för dig. Med renoptiks produkt kan du... Läs mer

BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 560 SEK

Recensioner

Datum: 28.05.2023
Ditt namn: Agneta

Bra och smart att kunna byta glas. Detta gick smidigt och lätt med ett gott resultat. Så tack och jag rekommenderar verkligen er. Hälsningar Agneta

Datum: 22.05.2023
Ditt namn: Jennie Andersson

Wow! Helt otroligt positivt förvånad över vilket bra glas det är. Ni ringde upp mig för att kolla en extra gång vilken färg jag skulle ha i solglasögonen, vilken service, detta gjorde att det blev 100 procent perfekt.
Kommer skicka in mina progressiva bågar också. Tack!

Datum: 19.05.2023
Ditt namn: Susanne

Så mycket billigare och så mycket mer hållbart. Att som de olika synbutikerna hävdar att bågar kommer gå sönder om man bara byter glas är att luras. Många bågar håller länge och många byten. Här på RenOptik kan man återanvända sina bågar och får perfekta glas till mindre än hälften av priset i en butik. De ha mkt bra instruktioner och gör ett bra jobb. Jag kommer att rekommendera dem till alla jag känner som har glas som måste förnyas.

Datum: 25.04.2023
Ditt namn: Anna

Andra gången jag anlitar Renoptik för att byta glas i gamla bågar. Denna gången progressiva färgade glas, förra gången vanliga progressiva. Så nöjd att kunna återanvända bågar istället för att köpa nya när det inte behövs och jag gillar dom jag har. Och dessutom mycket billigare. Jättebra koncept och jag är mycket nöjd med Renoptik.

Datum: 10.04.2023
Ditt namn: Alf

Beställde enkelslipade glas i index 1,76 till ett par sportglasögon Rudy Project Exception Flip-Up med glaskurva 6. Min synstyrka är -11,0 och -8,25. Resultatet blev mycket bra och den maximala linstjockleken slutade på 6,2 mm.

Läs alla recensioner

Skriv en recension