Byta glas i din båge med helram

Tillbaka
 Byta glas i din båge med helram
Pris : 495 SEK

Detaljer

  • Typ av båge:

 

Ny synskärpa i gammal inramning.

För dig som har glasögon med helram är detta alternativet för dig. Med renoptiks produkt kan du... Läs mer

BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från Renoptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på info@renoptik.se
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 495 SEK

Recensioner

Datum: 28.05.2021
Ditt namn: Tomas Andersson

Bytte glas i gamla bågar. Högbrytande glas (index 1.74), -8. Bra kvalitet och bra pris. Mycket nöjd!

Datum: 14.04.2021
Ditt namn: Amelie

Trevlig och superhjälpsam service!
Pga assymetri sitter många glasögon snett på mig, men bara genom att mejla bilder på hur de sitter fixade RenOptik till dem så de blev symmetriska. De har även hjälpt till att spänna bågarna så de sitter bättre och inte glider ner på nästippen. Priserna är dessutom toppen!

Datum: 23.03.2021
Ditt namn: Karin

Jättebra alternativ till dyra optiker. Och minst lika bra resultat.

Datum: 16.03.2021
Ditt namn: Hannah

Har bytt glas i mina bågar två gånger nu hos RenOptik och är lika nöjd med bägge två! Det är enkelt att beställa och absolut prisvärt. Enda stället som jag hittat där det går att byta glas istället för att köpa nya bågar - sparar både pengar och slipper samlas en massa oanvända bågar hemma :)

Datum: 15.03.2021
Ditt namn: Karin

Trodde inte att man kunde byta glas i vintagebågar. Blev glad över resultatet och bågarna var i bättre skick när de kom hem än innan. Bytte slipade glas i coola 60 talsbågar till solglas. Snabb leverans. Kommer att skicka fler för byte-

Läs alla recensioner

Skriv en recension