Prova online
profile

Gant GA3185 052

Tillbaka
Gant GA3185 052 Pris : 677 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par eleganta och bekväma glasögonbågar, är Gant GA3185 052 ett utmärkt val. Dessa bågar har en klassisk och tidlös design med en helram av acetat/plast i en vacker havannafärg. De passar både män och kvinnor som vill ha ett professionellt och sofistikerat utseende. Dessutom får du ett fodral och en putsduk med på köpet när du beställer dessa bågar från RenOptik. Skynda dig att beställa dina Gant GA3185 052 idag och njut av en hög kvalitet och stil till ett förmånligt pris.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Gant
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 48 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 677 SEK