Prova online
profile

Helly Hansen HH1030 C2

Tillbaka
Helly Hansen HH1030 C2 Pris : 850 SEK Låna hem

Detaljer

Vill du ha ett par snygga och bekväma glasögon? Då är Helly Hansen HH1030 C2 något för dig! Det är en dammodell med rund form och demi amber färg som passar alla ansiktsdrag. Dessutom har den flexfjädring som gör att bågen anpassar sig efter din huvudstorlek och håller sig på plats. Och det bästa av allt: du får ett fodral och en putsduk på köpet! Skynda dig att beställa Helly Hansen HH1030 C2 innan de tar slut!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Helly Hansen
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 41 mm
C - Bågbredd 134 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 850 SEK