Prova online
profile

Gant GA3223 020

Tillbaka
Gant GA3223 020 Pris : 777 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter en båge som är både elegant och bekväm, är GA3223 020 ett perfekt val. Denna runda båge har en klassisk svart och genomskinlig färg som passar alla ansiktsformer och hudtoner. Bågen är tillverkad av plast, vilket gör den lätt och hållbar. Dessutom har den flexfjädring som ger extra komfort och stabilitet. Denna båge är idealisk för kvinnor som vill ha ett professionellt och sofistikerat utseende. Med GA3223 020 kan du utstråla självförtroende och stil på jobbet eller på fritiden. Beställ din båge idag och få ett fodral och en putsduk på köpet!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Gant
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 43 mm
C - Bågbredd 141 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 777 SEK