Prova online
profile

Ventoe VCL4202 C13

Tillbaka
Ventoe VCL4202 C13 Pris : 780 SEK Låna hem

Detaljer

Letar du efter ett par bågar som är både praktiska och eleganta? Då är VCL4202 C13 det perfekta valet för dig.
Dessa bågar är tillverkade av högkvalitativ plast som är lätt och bekväm att bära. De har en rund form som passar de flesta ansiktsformer och ger dig ett smart och sofistikerat utseende. Dessutom har de flexfjädring som gör dem hållbara och lätta att justera, samt en clip on solglas som du kan fästa på bågen när du behöver extra skydd mot solen. VCL4202 C13 är designade för män som vill ha ett professionellt och modernt utseende. De har en svart färg som passar till alla kläder och tillfällen.
Med dessa bågar får du också ett fodral och en putsduk som ingår i köpet. Beställ dina VCL4202 C13 idag och upplev skillnaden!

OBS! Observera att vi inte lånar ut själva Clip-On tillsammans med bågen. Men den kommer att levereras när glasögonen är färdiga.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Ventoe
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 31 mm
C - Bågbredd 126 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 138 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 780 SEK