Prova online
profile

Renoptik Collection OU23 572

Tillbaka
Renoptik Collection OU23 572 Pris : 550 SEK Låna hem

Detaljer

Om du är på jakt efter stora ovala glasögon med karaktär får du inte missa den här modellen från Renoptik Collection. Det här är glasögon för kvinnor som inte är rädda för att uttrycka sin egen stil och personlighet.

Modellen är mycket populär både för sin design och känsla.
Färgerna brunt och svart går i varandra på ett smakfullt sätt. Framsidan av ramen är enhetlig i den bruna nyansen och sedan händer det saker på skalmen och på insidan av bågen. Även de inbyggda näskuddarna har fått ett inslag av mönster med svart och brunt vilket är spännande.

Det här är robusta glasögon med modern och intressant design som sitter bekvämt. De är slitstarka men lättviktiga och därmed mycket lämpliga för dig som alltid har glasögonen på och lever ett aktivt liv.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 49 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 550 SEK