Prova online
profile

Renoptik Collection OU 43 431 03

Tillbaka
Renoptik Collection OU 43 431 03 Pris : 550 SEK Låna hem

Detaljer

För dig som känner att du behöver lite mer färg som lyser upp tillvaron så kan denna båge från Renoptik Collection bli ett perfekt val. Den är till största del gul men det rör sig inte om intensivt gula glasögon på framsidan.

Den tunnare bågen som löper runt glasen är mestadels svart och det finns bara en tunn gul kant. Skalmarna övergår sedan i en mer markant gul färg med blått i slutet som en fin kontrast. Designen är smakfull och unik. En möjlighet för dig att uttrycka din personlighet och stil!

Näskuddarna kan justeras och dessutom är bågen lättviktig. Det gör dessa glasögon till ett bra val för dig som vill ha dem på dagen lång.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 33 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 550 SEK