Prova online
profile

Diesel DL5337

Tillbaka
Diesel DL5337 Pris : 850 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par glasögon som är både snygga och bekväma, så är Diesel DL5337 D 052 ett perfekt val för dig. Dessa glasögon har en rektangulär form som passar de flesta ansiktsformer, och en demi amber färg som ger dem en varm och elegant look. De är tillverkade av plast, vilket gör dem lätta och hållbara. Dessutom får du en putsduk och ett fodral på köpet, så att du kan hålla dina glasögon i toppskick. Skynda dig att beställa dina Diesel DL5337 D 052 idag, och njut av en fantastisk synupplevelse!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Diesel
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 131 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 850 SEK