Prova online
profile

Renoptik Collection OU64324 01

Tillbaka
Renoptik Collection OU64324 01 Pris : 665 SEK Låna hem

Detaljer

Det här är en båge för honom och henne med en tillbakalutad men intressant design. Bågen har ett mönster på den övre delen av framsidan som kan påminna dig om naturliga inslag av trä. Om du kikar lite närmre på skalmen så ser du att den också är lite annorlunda med två delar som länkas samman. Detta ger en form som känns unik och personlig.

Om du vill ha ovala glasögon för dam eller herr så kan denna modell rekommenderas. Den är bekväm att ha på med näskuddar som går att justera och mycket lätt vikt. För dig som har glasögon på dig hela dagen är dessa bågar ett säkert val.

Du kan givetvis låna hem och prova först. Det är alltid en fördel att känna efter men just denna båge är ett säkert val då den är designad för att erbjuda både komfort och en stil du kommer att trivas med.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 49 mm
B - Linshöjd 37 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 21 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 665 SEK