Prova online
profile

Web WE5305 052

Tillbaka
Web WE5305 052 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par glasögon som är både snygga och bekväma, så är WE5305 052 ett perfekt val för dig. Dessa glasögonbågar har en vacker demi amber-färg som passar alla hudtoner och hårfärger. De har också en trendig cat eye-form som ger dig ett elegant och feminint utseende. Dessutom får du en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer dessa glasögon, så att du kan hålla dem rena och skyddade. Skynda dig att beställa dina WE5305 052 glasögon idag, du kommer inte att ångra dig!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Web
A - Linsbredd 55 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 14 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK