Prova online
profile

Gant GA3048

Tillbaka
Gant GA3048 Pris : 777 SEK Låna hem

Detaljer

**Gant GA3048 095** är en rund lenon som passar både dam och herr. Den är tillverkad av plast som är lätt och slitstark. Den har en grön färg som ger ett fräscht och naturligt utseende och kompletterar olika hudtoner och hårfärger. Den har också flexfjädring som ger extra komfort och hållbarhet. Med dessa bågar kan du uttrycka din personlighet och stil på ett snyggt och professionellt sätt. Dessutom får du ett fodral och en putsduk på köpet när du beställer dessa bågar online. Beställ **Gant GA3048 095** idag och upplev skillnaden!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Gant
A - Linsbredd 52 mm
B - Linshöjd 42 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 777 SEK