Prova online
profile

GUESS GU2850 033

Tillbaka
GUESS GU2850 033 Pris : 980 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par eleganta och bekväma glasögonbågar, så är GUESS GU2850 033 ett perfekt val för dig! Dessa silverfärgade metallbågar har en oval form som passar de flesta ansiktsformer och ger dig ett sofistikerat utseende. Dessutom har de flexfjädring som gör dem lätta att ta på och av utan att böja eller skada dem. De har också silikon näskuddar som ger dig en skön passform och förhindrar att bågarna glider ner. Dessa glasögonbågar är designade för kvinnor som vill ha en stilren och modern look. Som en extra bonus får du en putsduk och ett fodral på köpet när du beställer dessa bågar. Skynda dig att beställa dina GUESS GU2850 033 idag och njut av din nya look!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • GUESS
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 50 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 980 SEK