Prova online
profile

Kubik 1058 C2

Tillbaka
Kubik 1058 C2 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

För dig som vill ha stilrena men ganska stora glasögon kan Kubik 1058 bli ett perfekt val. Märket Kubik har som målsättning att skapa glasögon som framhäver din personlighet. De vill att du ska känna att dina glasögon ger plats för den du är och det du vill.

Med denna modell lyckas de väl med detta. Den har en stil som är tillbakalutad utan att vara tråkig. Formen passar bra både för henne och honom. Dessutom är det enkelt att matcha Kubik 1058 med andra accessoarer och kläder.

Bär dessa glasögon till vardags och njut av komforten. Glasögonbågen är lättviktig och sitter mjukt mot ditt ansikte och huvud. Du lär glömma bort att du har glasögon på dig tills någon vill veta mer om var du fått tag på så fina bågar!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Kubik
A - Linsbredd 53 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 137 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK