Prova online
profile

Kubik 1060 C3

Tillbaka
Kubik 1060 C3 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Kubik hjälper dig att visa vem du är och vad du vill med glasögondesign som är elegant och spännande. Denna modell är perfekt för dig som tycker om lugna färger men ändå lite rörelse i form av mönster.

Olika nyanser av blått ger en levande känsla men designen förblir elegant och stilren. Det här är stora ovala glasögon för dam och herr. Näskuddarna är inbyggda så du får hög komfort. Det är bara att ta på sig glasögonen och glömma bort att du har de på dig tills någon frågar dig om dina snygga brillor!

Lägg märke till att formen på glasögonen är unik med inslag av linjer som bryter lite mot den traditionella formen på ovala glasögon. Perfekt för dig som vill ha något som känns klassiskt och moderiktigt men också som något utöver det vanliga.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Kubik
A - Linsbredd 48 mm
B - Linshöjd 42 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK

Recensioner

Datum: 10.03.2024
Ditt namn: Elisabeth

Alexander på Ren Optik är mycket kunnig och tillmötesgående när man behöver hjälp med val av glasögon. Jag rekommenderar dig/er att använda Ren Optik. Hög kvalité och bra priser!

Läs alla recensioner

Skriv en recension