Prova online
profile

Ana Hickmann AH6279 E03

Tillbaka
Pris : 640 SEK Låna hem

Detaljer

Romantiska glasögon med rund form och en blommig känsla. Det här är Ana Hickmann glasögon för henne. Modellen har en front som kombinerar färger i rött och vitt på ett sätt som känns blomstrande.

Skalmen har en nätt design med en rund form som erbjuder komfort. Acetatmaterialet är moderiktigt men också lättviktigt. Här kombinerar slitstarkhet med en form som du glömmer bort att du har på dig.

Ana Hickmann glasögon är ett bra val för dig som vill ha feminina glasögon med personlig stil. Designen är mjuk och lugn och därmed lätt att matcha med kläder och accessoarer. Notera att näskuddarna är inbyggda vilket många upplever som väldigt bekvämt.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Renoptik Collection
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 44 mm
C - Bågbredd 138 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 640 SEK