Prova online
profile

Kubik 1085 C1

Tillbaka
Kubik 1085 C1 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Kubik har med modellen 1085 skapat sportiga glasögon för män som uppskattar kombinationen av snygg design och god komfort. Den gråa färgen har fått inslag av rött på sidorna på ett sätt som förstärker känslan av sport och äventyr.

Bågarna är markanta på framsidan och passar därmed för dig som inte har något emot att synas lite mer med dina glasögon. Notera balansen som skapas av den nedre delen av ramens framsida som är genomskinlig.

Designen är spännande och tänkvärd men risken är att du snabbt glömmer bort allt om dina glasögon då du har Kubik 1085 på dig. Detta helt enkelt för att modellen är så bekväm med lätt vikt och inbyggda näskuddar!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Kubik
A - Linsbredd 39 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK