Prova online
profile

Kubik 4067 C3

Tillbaka
Kubik 4067 C3 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

Kubik 4067 är stora glasögon med kristallgrå färg. Det här är damglasögon av lättviktigt acetatmaterial som klarar vardagens påfrestningar på ett galant sätt. Men viktigare än så är den snygga designen.

Kubiks vision är att du ska uppleva att du kan uttrycka din egen personlighet och stil med deras glasögondesign. Detta kan vi förstå då vi ser glasögonens stilrena design i kombination med mönster som gör att det blir lite mer liv och rörelse.

God komfort får du också med hjälp av inbyggda näskuddar och god passform. Om du är ute efter stilrent men ändå personligt så kan Kubik 4067 vara ett utmärkt val för dig. Den runda formen är klassisk och passar mycket bra i olika sammanhang.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Kubik
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 44 mm
C - Bågbredd 135 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 145 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK