Prova online
profile

Ana Hickmann AH6156 E14

Tillbaka
Pris : 640 SEK Låna hem

Detaljer

Om du letar efter ett par eleganta och bekväma glasögonbågar, är Ana Hickmann AH6156 E14 ett perfekt val. Dessa bågar har en pilotform som passar de flesta ansiktsformer och ger dig ett modernt och professionellt utseende. De är tillverkade av plast med flexfjädring som gör dem lätta och hållbara. Dessutom är de lila färgen både trendig och sofistikerad. När du beställer dessa bågar får du också ett fodral och en putsduk för att skydda och rengöra dem. Beställ dina Ana Hickmann AH6156 E14 idag och njut av en ny stil!

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Ana Hickmann
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 42 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 13 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 640 SEK