Prova online
profile

Sting VS6527V 09AT

Tillbaka
Sting VS6527V 09AT Pris : 900 SEK Låna hem

Detaljer

Med Sting VS6527V 09AT-glasögonen förändras din synvärld på ett fantastiskt sätt. Denna stilfulla accessoar ger dig inte bara klarhet i sikte utan öppnar även dörren till en ny dimension av skönhet i detaljerna.

Sting VS6527V 09AT är mer än bara glasögon; de är din följeslagare för att upptäcka skärpa och klarhet som du aldrig tidigare upplevt. Genom att använda modern teknik och en unik design är dessa glasögon enastående när det gäller att erbjuda perfekt syn i alla situationer. Du kommer att se världen i ett helt nytt ljus och upptäcka skönheten i detaljerna som tidigare var dolda.

Dessutom är Sting VS6527V 09AT inte bara praktiska utan också en modeutsaga. Den demi amber-acetatramen ger dem en sofistikerad och modern look som kommer att framhäva din personliga stil.

Och det bästa av allt? Du behöver inte offra komfort för stil eller klarhet. Dessa glasögon är lätta och bekväma, och med spring hinge får du en anpassad passform som håller dig bekväm hela dagen.

Så om du vill se världen i klarhet och samtidigt se fantastisk ut, är Sting VS6527V 09AT det rätta valet. Du förtjänar det bästa när det gäller dina ögon, din stil och din komfort. Gör Sting VS6527V 09AT till ditt val och upplev skillnaden.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Sting
A - Linsbredd 47 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 132 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 900 SEK