Prova online
profile

Benetton BEO1028 151

Tillbaka
Benetton  BEO1028 151 Pris : 790 SEK

Detaljer

Om du vill ha bruna glasögon med oval form som är moderiktiga och bekväma är detta ett bra val! Denna glasögonbåge från Benetton har ett inslag av mönster som ger en känsla av liv. Samtidigt är designen proper och elegant. Du kan helt klart använda Benetton BEO1028 151 i mer seriösa sammanhang.

Designen är gjord för att sitta bra så du får till exempel näskuddar som du själv kan justera. Du lär också glömma bort att du har dina glasögon på då de är gjorda av lättviktigt acetatmaterial. Formen är mjuk och skön mot ansiktet vilket är viktigt för den som hellre använder glasögon än linser.

Det ska också sägas att det här är glasögon som du kan använda i många olika sammanhang. De är stilrena på ett sätt som gör att de förblir aktuella. Inte så dumt med tanke på den höga kvaliteten!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Benetton
A - Linsbredd 49 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 129 mm
D - Bryggbredd 19 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK