Prova online
profile

Sting VS6527 0AMP

Tillbaka
Sting VS6527 0AMP Pris : 900 SEK Låna hem

Detaljer

Sting VS6527 0AMP-glasögonbågar är mycket mer än bara ett modeaccessoar. De är din nyckel till en värld av klarhet, skönhet och komfort. Denna unika kombination av orange detaljer och träliknande design skapar en visuell estetik som fångar uppmärksamheten och ger dig en anslutning till naturen.

De orange detaljerna ger dessa bågar en livfull och uttrycksfull karaktär. Du kan uttrycka din personliga stil och göra ett färgglatt modeuttalande varje dag. Med Sting VS6527 0AMP kommer du att bli oemotståndlig och sticka ut i folkmassan.

Den träliknande acetatramen förmedlar en naturlig och jordnära känsla. Den är inspirerad av naturens skönhet och är både hållbar och vacker. Med dessa bågar kommer du att känna dig närmare naturen och samtidigt njuta av modern design.

Men det handlar inte bara om utseendet. Sting VS6527 0AMP är också oerhört bekväma, tack vare sina spring hinge. Du kommer att ha en skräddarsydd passform som håller dig bekväm hela dagen. Oavsett vad dagen har att erbjuda, kommer du att vara redo.

Så om du letar efter något mer än bara glasögonbågar, om du vill ha klarhet, skönhet och komfort i ett paket, är Sting VS6527 0AMP det självklara valet. Utforska världen med nya ögon och låt ditt modeuttalande vara lika unikt som du är. Sting VS6527 0AMP - se världen i klarhet och skönhet.

  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Sting
A - Linsbredd 47 mm
B - Linshöjd 38 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 20 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 900 SEK