Prova online
profile

Underground JUN8143 02

Tillbaka
Underground JUN8143 02 Pris : 890 SEK Låna hem

Detaljer

För dig med ansiktsdrag som är kantiga och som går mot den fyrkantiga formen är ovala glasögon ett väldigt bra val. Underground JUN8143 02 är en oval modell med ett formspråk som är sparsamt och vackert.

Ramen omkring glasen är neutrala i svart men skalmen har inslag av blått. Det ger en skön brytning och gör dessa glasögonbågar intressanta och unika. Underground är idag kända för att designa lättviktiga och bekväma glasögon.

Den här modellen har förutom en elegant och snygg design utrustats med inbyggda näskuddar. Perfekt för dig som inte gillar att justera dessa i tid och otid. Underground JUN8143 02 är ett bra val för dig som vill ha en klassisk look i modern tappning.

OBS! Observera att vi inte lånar ut själva Clip-On tillsammans med bågen. Men den kommer att levereras när glasögonen är färdiga.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Underground
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 39 mm
C - Bågbredd 140 mm
D - Bryggbredd 17 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 890 SEK