Prova online
profile

Benetton BE03004 233

Tillbaka
Benetton  BE03004 233 Pris : 790 SEK Låna hem

Detaljer

Om du känner att det här är de finaste glasögonbågarna du har sett så är du inte ensam. Benetton BE03004 233 med den fina rosa metallen är ett perfekt val för dig som vill ha vackra glasögon för dam. Känslan är elegant och moderiktig.

Med sirlig design så visar Benetton prov på förmågan att skapa en unika känsla med färginslag och material av högsta kvalitet. Designen erbjuder en unik känsla där din personlighet får gott om utrymme.

Dessutom är detta glasögon av hög kvalitet. Bågen är gjord för att hålla länge både vad gäller stil och slitstarkhet. Du justerar själv näskuddarna för att få perfekt passform för dig. Nättheten i bågen är något som gör att du kan trivas med dessa Benetton glasögon dagen lång.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Benetton
A - Linsbredd 51 mm
B - Linshöjd 41 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 790 SEK