Prova online
profile

SE3197 009

Tillbaka
SE3197 009 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

Det här är riktigt stilrena och snygga glasögon från Skechers. Den grå färgen gör det enkelt att kombinera glasögonen med annat du har på dig. Skechers SE3197 009 är ett perfekt val för mannen som vill ha snygga och sportiga glasögon.

Bågen har Skechers logga i blå färg som går väl ihop med den grå bågen. Den rektangulära formen är aningen rundad och därmed mycket klassisk. Det är lätt att få rätt passform tack vare näskuddarna som går att justera.

Dessutom är detta trots slitstarkheten lätta glasögon. Därmed kan du enkelt ha de på dig dagen lång utan att tänka vidare på saken. Med god passform har du också glasögon som passar bra för dig med en aktiv livsstil.


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av metall
  • Skechers
A - Linsbredd 54 mm
B - Linshöjd 35 mm
C - Bågbredd 133 mm
D - Bryggbredd 16 mm
E - Skalmlängd 140 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK