Prova online
profile

Lipsy 5018 C2

Tillbaka
Lipsy  5018 C2 Pris : 750 SEK Låna hem

Detaljer

De är roliga, de är uttrycksfulla och samtidigt väldigt feminina. Det handlar om Lipsy glasögon för henne förstås! Med Lipsy London så blir livet lite roligare och det är inte alls konstigt för det här märket har som motto att vi ska klä oss för att imponera.

Sedan spelar det kanske mindre roll om du mest imponerar på dig själv med glasögon som knapp känns eller får din omgivning att haja till. Lipsy 5018 C2 är lättviktiga och har god passform. Näskuddarna är inbyggda vilket många föredrar.

Den här modellen har ett färgtema som är lätt att passa ihop med annat men samtidigt är de mycket personliga. Något nytt och fräscht som kan bli en favorit för många år framöver!


  • Färg på båge:
  • med helram
  • av acetat/plast
  • Lipsy
A - Linsbredd 50 mm
B - Linshöjd 40 mm
C - Bågbredd 130 mm
D - Bryggbredd 18 mm
E - Skalmlängd 135 mm
BEHÖVER DU HJÄLP? Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att beställa glas från RenOptik.se. Om du behöver hjälp kan du mejla oss på [email protected]
Steg 1 Välj vilken typ av glasögon du behöver

Vanlig glas utan styrka

Om du väljer detta alternativ då köper du slipade glas utan styrka men får självklart gärna välja till alternativet mot solen på steg 2.

Enkelslipade läsglasögon

Du använder glasögon dagligen för att läsa.

Enkelslipade Avstånd

Du använder glasögon dagligen för att åka bil, titta på TV osv.

Bifokala/Dubbelslipade läs+avstånd

Låter dig använda glasögon för båda, läsa och köra bil eller arbeta osv. Mitt på glasögonen finns en synlig linje.

Terminalglasögon (läs+datorn)

Du bär glasögon mest för att jobba vid datorn. Med arbetsglas kan du kommunicera med kollegor vid bordet, men också arbeta vid datorn, skriva och läsa dokument. Gör det möjligt att se på mellan, när och lite längre avstånd. Arbetsglasögon behövs inom de flesta yrken idag. Med arbetsglasögon, även kallat terminalglasögon, datorglasögon eller närprogressiva/rumsprogressiva glasögon, kan du kommunicera med kollegor vid bordet och samtidigt arbeta vid datorn. De är specialkonstruerade för att passa dina behov i arbetet.

Progressiva

Progressiva glas har några fokusområden, sammankopplat till en, så kan man se klart utan extra ansträngning på alla avstånd, även långt, genomsnittligt avstånd och nära. Dessutom ser och känns saker mer naturliga ut.

Steg 2 ...
Totalt: 750 SEK